Release notes

Apr 14, 2021

1.0.20

Nieuwe Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Apr 11, 2021

1.0.19

Minor Bug Fixes

Apr 5, 2021

1.0.18

In deze update is er een nieuwe exchange provider toegevoegd.

Jan 17, 2021

1.0.12

In deze update zijn er veel verbeteringen aangebracht in het betalingsproces. Zo is betalen nu mogelijk met elke browser, is Klarna toegevoegd als betaalmethode en staat de voorkeursmethode van de gebruiker altijd als eerste optie genoemd. Naast deze verbeteringen worden de bot omschrijvingen nu uniform weergegeven en zijn er een groot aantal bugs verholpen.

Dec 8, 2020

1.0.11

In deze update bevindt zich een verbeterde onboarding flow voor nieuwe gebruikers. Nieuwe gebruikers krijgen direct toegang tot de bots store en kunnen van de app gebruik maken zonder een account aan te maken. Daarnaast is de trading frequentie toegevoegd aan de informatiebox in de bot detail schermen.

Nov 4, 2020

1.0.10

In deze update zijn er enkele items verbeterd in een geselecteerd bot scherm. Zo zijn de tijdsweergave in de grafieken gemakkelijker weergegeven en is er duidelijke uitleg te vinden over het lezen van de grafieken en risico levels. Daarnaast is de cijferweergave nu duidelijker weergegeven wanneer een bot wordt gestopt en is er tot slot een ander lettertype geïmplementeerd zodat alle complexe tekens in meerdere talen te zien zijn.

Sep 9, 2020

1.0.9

In deze versie van de app zijn alle grafieken in geheel nieuw jasje gestopt. Hierbij wordt middels een stippellijn een startpunt aangegeven bij een actieve bot. Daarnaast hebben een aantal bugfixes en algemene verbeteringen plaatsgevonden. Daarnaast kunnen nu ook de nog niet gestarte bots met elkaar gedeeld worden via de share button.

Aug 3, 2020

1.0.8

In deze versie van de app zijn alle grafieken in geheel nieuw jasje gestopt. Hierbij wordt middels een stippellijn een startpunt aangegeven bij een actieve bot. Daarnaast hebben een aantal bugfixes en algemene verbeteringen plaatsgevonden. Daarnaast kunnen nu ook de nog niet gestarte bots met elkaar gedeeld worden via de share button.

Jul 16, 2020

1.0.7

Deel je favoriete bots! Vanaf nu is iedere bot gemakkelijk te delen met andere. In het hulp & support menu is een tutorial terug te vinden in hoe je een bot start en stopt. Nu dus ook gemakkelijk terug te vinden voor bestaande gebruikers. Daarnaast is het feedbackscherm vernieuwd. Voor nog meer informatie bezoek: https://www.revenyou.io/newsroom

Jul 2, 2020

1.0.5

In deze build zijn een aantal nieuwe functies geïmplementeerd. Zoals de Face & Touch ID mogelijkheid (bij o.a. het inloggen) en een auto translate optie bij alle bot omschrijvingen. Voor nog meer informatie bezoek: https://www.revenyou.io/newsroom

Jun 17, 2020

1.0.4

Verschillende bugfixes zijn opgelost en er zijn algemene verbeteringen aangebracht, zoals het aanpassen van een vergeten passcode door de gebruiker, notificaties, het opstarten van de app en aanpassingen aan het dashboard.

Jun 4, 2020

1.0.3

Verschillende bugfixes zijn opgelost en er zijn algemene verbeteringen aangebracht, zoals de mogelijkheid van het swipen tussen schermen in plaats van het gebruik van terug knoppen. Voor meer informatie bezoek www.revenyou.io/newsroom

May 22, 2020

1.0.2

Een belangrijke bug is op korte termijn opgelost: zodra je een allereerste bot bent gestart word je momenteel naar het juiste dashboard overzicht geleid. Tevens is vanaf nu de withdraw ofwel de ‘opname’ knop in het dashboard scherm altijd zichtbaar, ook wanneer er nog geen opneembare gelden zijn.

May 19, 2020

1.0.1

Achter de schermen is er gewerkt aan een aantal belangrijke verbeteringen. Zoals het visueel maken van crypto waarden dmv een toggle. Hiermee kan er worden geswitcht tussen euro en crypto waarden. Daarnaast is er een nieuw design van bots discovery, het scherm waar alle (nieuwe) bots te vinden zijn. Ook kan de app voortaan (grotendeels) in het Nederlands worden weergeven, naast het gebruikelijke Engels. Tot slot is er gewerkt aan meerdere bug fixes. Voor meer informatie bezoek https://www.revenyou.io/newsroom

Coming soon..